Özgül Sağdıç'a iletmek istediğiniz MESAJLAR
+176
murat44
muhammed_169
60sumeyye
AyıNKaresİ
reis
ozgul_oznur
okanft
RIDVAN
berfin-4-ever
gamzeee
ozgul_1
Nisa
burhan polat
şirine
hazel_berfinim
kivircikali
imren
gülçinn
handsomeboy3
sonsagdic
ssss
gülsüm
şeyma
musso
özgülsare
Fatmanur_özgül
elammmm
tuba_89
özgülcü_harika
elif canlı
metealpkan
serkan
berfinimm110
Selvi boylum al yazmalım
MaHMuT
bozkurt_0015
KÖMÜR PRENSESİ
berfinkolik_begüm
ugur gök
betül26
TatLeeWeLeT__OnR
emrullah
zeynep kasel
nagis
interesting_girl
Daimi
berfinn
m.basak
esrademir1994
peldanur
mehtap06
elvan08
asi-kral
delialex
jiji_kıss
DİLEK
melike
aleyna
perspektifler
dizici
metinazlı
Berfincik1
heeh
suskun
FUKU_19_
hakan
sinan_can36
enes_kaya
Emsalsiz
umutsuzlar kralı serkan
güneş
EzgiCan
sitılstar
berfinim_07
gokhan5289
SuSaRaKOzLuYoRuM
yorgunyildiz
abdullah kınık
serkeş60
ESRA
serap
özgülcümm
ümmühan
rabiaa_karsli68
zikolay
farukreis
fatih_80
kenan
özgül_zeynep
berfinimmmmm
wfaw
haticedeniz
Ayten
zekiye
hayat
ALPER18
esma-özgül
muratlar
özgülüm
gökhan yılsız
aksarayli
musty_1905
emly
kafkas41
gfb_alex
brave.eragon
ÖzgülFan
bilge durlanık
mags
BeRfInIiM
efe_şahin
EMRAH
kaplan
aykut
alex43100
kirmizili-siyahli
Özgül Fani Serife
burcu yılmaz
_YorgunN_65
baba-yorgun
nesibe
faruk enes
ahmet
lier world
serhat
sayilir42
saint
malkoc_21
matematikçi
filizezgi
ayşecik
özqülablahayranı
merwe-özgül
sinan
ÖMER UZAN
mertcan
abdullah
emine_russia
Aytul66
gokhansen
abc
Halil Yusul
bilal bıyık
gül güzeli
ateş
asilbey_42
dj idriz
Ramirez
ferruhi
zekeriya
berfinci
ezo
vildan.berfin
bernavemurat
momo
Aylin
kedicik
mehmet
Havin
Enesbehich
iremcik
breeze
canimablam
ferah_berfin
ozgul-sagdic
ezgifatmaozan
ali
tugce_223
yarem
Cherry
geceyildizi
duyguu
huriye
Hasibe
elfida
admin
180 posters
5 sayfadaki 14 sayfası
5 sayfadaki 14 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Geri: Özgül Sağdıç'a iletmek istediğiniz MESAJLAR
slm ablacım ben hüseyin malkoç senin memlketinde diyarbakırlıı ya bende bu bu rolün hakkında nasıl veriyordu diyordum kendie kendime ama ögerdnim diyarbakır doğumluymuşş iştee cvp burada yatıyor o yçreye yatkın olması başarının bir numaralı formülüdrr ablacım sana bir sorum var biliyorum sana gitmyecek ama ben yinede sorim gerçkek hayattta berfine özendiğin nlar olmuştumudur bunu hep emerak edmişidmir bide diyarbakırın neresindesnsinn cvplanırsa sorum en mutlusu ben olurum ltfn
malkoc_21- Yeni Üye
Teşekkür Puanı : 0
Mesaj Puanı : 17214
ben sizin inanamayacağınız kadar büyük bir hayranınızım
saint- Yeni Üye
Mesaj Puanı : 17211
hayran
özgül abla seni çok seviyorum.ben konyalıyım seni görmeye mutlaka gelecem silleye
sayilir42- Yeni Üye
Mesaj Puanı : 17334
selam özgül sağdıç ben serhat çok güzel ve tatlı bir kızsınız tek türkiye oyuncususunuz rolünüz çok güzel siz 17 yaşındayken trt radyoda seslendirme yapmişsınız 2004 yılı başarının temenini dilerim güzel oyuncu süleyman karadağ terörüst rolüyla kötüde olsa oiyi biridir. kendisi karslı ve sizde diyarbakırlı olmalı sınız bedi hadi gidik...saygılarımla....
serhat- Yeni Üye
-
Teşekkür Puanı : 2
Mesaj Puanı : 17236
öncelikle özgül hanım çok iyi bi oyuncu olduğunuz aşikar .bize yaşattığınız seyir zevki için sonsuz teşekkürler.yeni öğrendim diyarbakılı olduğunuzu çokta sewindim.çok iyi yerlere geleceğinizdende eminim.ALLAH kolaylık wersin
lier world- Yeni Üye
-
Mesaj Puanı : 17202
özgül sağdıç
sevgili özgül sağdıç.seni begeniyle izliyorum.gerçekten iyi bir oyuncusun.inşallah çekimlerinize gelmek istiyorum ve seni görmek istiyorum.saygılar...... AHMET KILINÇ
ahmet- Yeni Üye
-
canım özgül ablam doğum günün kutlu olsun inş. yeni yaşında herşey gönlünce olur birde özgül :) abla tek türkiye bir sezon daha mı sürecek
beğenme
özgül ablacım ben seni çoooooooooooook ama çok seviyorum sen benim solmayan gülümsün özgülüm abla çok güzelsin ne olur dizide yılmazdan ayrılma dizide ölmede lütfen sen gidersen benim için dizi biter :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) 8) :P :o :) :) 8) 8) 8) :king: prensesim benim
nesibe- Yeni Üye
Mesaj Puanı : 17268
iyi günler
özgül abla merak edıyorum bu meslegınızdekı başarınızın sırrını emınımki bu soru :scratch:
çokça soruluyordur bende sizden duymak isterim
:ıkıop: sizin gibi başarılı oyuncu olmak için ne yapmalıyım :wsw:
:drunken: sevnlerinize,hayranlarınıza bu konuda önerileriniz neler
birde berfine bişey olmicak degilmi ilerki bölümlerde?
umarım bişey olmaz...saygılarımla ablacım
ömer faruk güven adıyaman..... :asd: :11:
çokça soruluyordur bende sizden duymak isterim
:ıkıop: sizin gibi başarılı oyuncu olmak için ne yapmalıyım :wsw:
:drunken: sevnlerinize,hayranlarınıza bu konuda önerileriniz neler
birde berfine bişey olmicak degilmi ilerki bölümlerde?
umarım bişey olmaz...saygılarımla ablacım
ömer faruk güven adıyaman..... :asd: :11:
baba-yorgun- Yeni Üye
abla yılmaz abiyii boşama siz ayrılırsanız fılımın tadı tuzu kalmaz sakın ayrılmayın vallla rüyanıza gelırım ona göre :qwq: ok
ablacım
seni o kadar çok seviyorum kı senın resmını telefonunmda bılgısayarımda
masa üstü yapmısın inşallah kızmasın bana ben seni çok ama çok seviyom :farao:
işallah hep mutlu olursun hıç üzülme olurmu sen üzülünce bende
çok üzülüyom daha doğrusu türkiye üzülüyo 70 mılyonun kalbi senınle
abla inşallah yolum konyaya düşerse gelır senı görürüm
abla sana başarılar hayatında mutluluklar k.i.b byyyye
ablacım
seni o kadar çok seviyorum kı senın resmını telefonunmda bılgısayarımda
masa üstü yapmısın inşallah kızmasın bana ben seni çok ama çok seviyom :farao:
işallah hep mutlu olursun hıç üzülme olurmu sen üzülünce bende
çok üzülüyom daha doğrusu türkiye üzülüyo 70 mılyonun kalbi senınle
abla inşallah yolum konyaya düşerse gelır senı görürüm
abla sana başarılar hayatında mutluluklar k.i.b byyyye
_YorgunN_65- Banlandı
Mesaj Puanı : 17199
merhabalar ben burcu yılmaz
öncelikle şunu demek istiyorum usta oyunculugunuzdan dolayı sizi tebrik ederim başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim taktir ettiğim ve ilk örnek aldığım kişisiniz diyebilirim rahatlıkla... türkiyenin gercekleriyle bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim doğuda o kadar eğitimsiz o kadar cahil insan var ki kandırılmaya meyilli bu dizi bir nebzede olsa umarım insanları bu derin uykudan uyandırır. bende doguluyum ailemi terör yüzünden kaybettim ve bu bende hırs oldu okumaktan başka çare olmadıgını gördüm şuan kamu yönetimi okuyorum.......... okumazsaydım şimdi bende belki o kandırılmış insanların içinde olacaktım insanlar ne kadar acımasız, savunmasız insanları hep kendilerine hedef seçerler insanın en büyük düşmanı cehallettir ben bu düşmanı yendiğime inanıyorum çünkü anneme babama verdiğim bir sözüm var okuyacam kimseye kanmayacam bu benım hedefimdi her istegimi sırasıyla elde ediyorum bu istek birazda insanın içinde olmalı hedefsiz insan rotasız gemiye benzer misalı çünkü önünde belirledıgın birsey olmazsa kim seni ne tarafa çekerse oraya yönelirsin .işte burda demek istedıgım cahil insanı kandırmak daha kolay cehaletle savaşmak lazım. benım düşüncem budur........ başarılarının devamını diliyorum hersey gönlünüzce olsun hayattan ne dilerseniz allah onu karşınıza çıkarsın
imza:burcu yılmaz bi kalem yok ki şuyara bi imzamı atam:)
öncelikle şunu demek istiyorum usta oyunculugunuzdan dolayı sizi tebrik ederim başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim taktir ettiğim ve ilk örnek aldığım kişisiniz diyebilirim rahatlıkla... türkiyenin gercekleriyle bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim doğuda o kadar eğitimsiz o kadar cahil insan var ki kandırılmaya meyilli bu dizi bir nebzede olsa umarım insanları bu derin uykudan uyandırır. bende doguluyum ailemi terör yüzünden kaybettim ve bu bende hırs oldu okumaktan başka çare olmadıgını gördüm şuan kamu yönetimi okuyorum.......... okumazsaydım şimdi bende belki o kandırılmış insanların içinde olacaktım insanlar ne kadar acımasız, savunmasız insanları hep kendilerine hedef seçerler insanın en büyük düşmanı cehallettir ben bu düşmanı yendiğime inanıyorum çünkü anneme babama verdiğim bir sözüm var okuyacam kimseye kanmayacam bu benım hedefimdi her istegimi sırasıyla elde ediyorum bu istek birazda insanın içinde olmalı hedefsiz insan rotasız gemiye benzer misalı çünkü önünde belirledıgın birsey olmazsa kim seni ne tarafa çekerse oraya yönelirsin .işte burda demek istedıgım cahil insanı kandırmak daha kolay cehaletle savaşmak lazım. benım düşüncem budur........ başarılarının devamını diliyorum hersey gönlünüzce olsun hayattan ne dilerseniz allah onu karşınıza çıkarsın
imza:burcu yılmaz bi kalem yok ki şuyara bi imzamı atam:)
burcu yılmaz- Yeni Üye
-
Merhaba Özgül abla!
Benim adim şerife.Ben Almanyadan geliyorum!Her Allahın gününde sizi düşünüyorum.Her gün Dua ediyorum,sizi görebiliyim diye!!Hepiniz çoooook süper oyuncusunuz!Her akşam ağlıyorum.. :28: çünki hepinizi çooooooooooooooooook ama çooooooooooooooooook özlüyorum ve seviyorum ki,hepinizin resmi benim Ceptelefonumda ve Bilgisayarımda!!!Her gün bakıyorum.Bi kere bayli sizi gerçek görebilsem....Alman televizyondada katıldım,sizi görmek için ama olmadı.
Inşallah hayallerim kabul olur.Dediğim gibi Dua ediyorum ve devam Dua edecem.Tabi sizinde istediğiniz kabul olsun!Başarılar diliyorum....
Hepiniz kendinize iyibakın!!!
Hepinize selamlar... :11:
Sizi çoooooooooooook ama çooooooooooooook seven
şerife
Benim adim şerife.Ben Almanyadan geliyorum!Her Allahın gününde sizi düşünüyorum.Her gün Dua ediyorum,sizi görebiliyim diye!!Hepiniz çoooook süper oyuncusunuz!Her akşam ağlıyorum.. :28: çünki hepinizi çooooooooooooooooook ama çooooooooooooooooook özlüyorum ve seviyorum ki,hepinizin resmi benim Ceptelefonumda ve Bilgisayarımda!!!Her gün bakıyorum.Bi kere bayli sizi gerçek görebilsem....Alman televizyondada katıldım,sizi görmek için ama olmadı.
Inşallah hayallerim kabul olur.Dediğim gibi Dua ediyorum ve devam Dua edecem.Tabi sizinde istediğiniz kabul olsun!Başarılar diliyorum....
Hepiniz kendinize iyibakın!!!
Hepinize selamlar... :11:
Sizi çoooooooooooook ama çooooooooooooook seven
şerife
Özgül Fani Serife- Yeni Üye
-
Mesaj Puanı : 17211
slm özgül abla ben ali size mesaj yazdım ama galiba yoğun olduğunuz için cevap veremediniz nasılsınız sizi çok seviyorum canım ablam tek türkiye dizisinde oynamayı o kadar çok istiyorum ki valla yapacağımada eminim kürtçe de biliyorum dizide en iyi rol yapanlardansınız adıyaman da oturuyoruz sizde diyarbakırlısınız tekrar başarılar canım ablam herşey gönlünüzce olsun ....
ali- Alışmış
Teşekkür Puanı : 3
Mesaj Puanı : 17391
slm özgül abla ben yeni üyenizim sizi çok seviyorum dizide çok başarılısınız inşallah daha başarılı olursunuz
kirmizili-siyahli- Yeni Üye
-
Mesaj Puanı : 17193
selam özgül hanım nasılsınız
alex43100- Yeni Üye
-
Mesaj Puanı : 17194
[quote="yasinsen"]Özgül Sağdıç
slm ozgul abla nasılsın ben sıtenıze yenı uye oldum senı coooook sevıyorum dızındede cok basarılısın senı tebrık ederm
slm ozgul abla nasılsın ben sıtenıze yenı uye oldum senı coooook sevıyorum dızındede cok basarılısın senı tebrık ederm
aykut- Yeni Üye
-
Teşekkür Puanı : 3
Mesaj Puanı : 17204
özgül hanım merhaba bn yenı uye nasılsınız nasıl gidiyor çok güzel projede oynuyorsunuz başarılarn devamıı dilerim ALLAH yar ve yardımcın olsun.
kaplan- Yeni Üye
-
Mesaj Puanı : 17200
özgül ablacım saba tümer programından sonra yine program düşünüyomusunuz
bence sık sık cıkmalısınız hayranlarınız sizi ekran basında sık sık görmek istiyo hele gündüz programı olsa süper olur ben kesin gelirim program yerini basmaya
kendinize coook iyi bakın ankarar karlar altında aynı sekilde konyada
bir istanbula nasip olmadı
görüşmek dileğiyle basarılar ablacım
bence sık sık cıkmalısınız hayranlarınız sizi ekran basında sık sık görmek istiyo hele gündüz programı olsa süper olur ben kesin gelirim program yerini basmaya
kendinize coook iyi bakın ankarar karlar altında aynı sekilde konyada
bir istanbula nasip olmadı
görüşmek dileğiyle basarılar ablacım
sohpet
slm ozgul abla nasılsın ıns ıyısın dır onceden mesaj yazdım belkı ulasmadı abla 7 gundur ruyamda hep tek turkıyeyı goruyorum ne dıyeceksın bu konu hakkında kendımı çok mu kaptırıyorum artık derste çalısamıyorum hep sızın yanınızda olmak ıstıyorum keske bende o guzel ınsanlar arasında olsaydım dıyorum emınım çok ıyı vakıt gecırıyorsunuz dur ayrıca samanyoluna bu basarıyı getırdıgınız ıçın sızlere cok tsk ler... ben lise 3 sozel okuyorum sızın gıbı akademı okumak ıstesem ne yapmam gerekır bana bılgı verırmısın
EMRAH- Yeni Üye
özgül hanım öncelikle bu siteye sizin için üye oldum inşallah bu sitede uzun zaman beraber oluruz kendinizi iyi bakın siz tek türkiye dizisine lazımsınız:)
serhat- Yeni Üye
-
Teşekkür Puanı : 2
Mesaj Puanı : 17236
OZGUL ABLACIM BENIM SADECE BI SORUM VARDI VE BENIM ICIN CK ONEMLI BI SORU ...SIZIN KUCUKKEN NESIBE DIYE BI ARKADASINIZ VARMIYDI?? lutfen cvpsiz birakmayin benim için çok onemli bi soru....
BeRfInIiM- Yeni Üye
-
Mesaj Puanı : 17220
arkadaş
tek türkiye dizisi mükemmel olmuş ve filmde oynayanlar rollerini müthiş yapıyorlar ama özgül ablacım yılmaz abiyi çok yıpratıyosun
mags- Yeni Üye
-
Mesaj Puanı : 17190
Özgül Sağdıç demiş ki:.....
Arkadaşlar Özgül Hanımın herkese selamı var.
Yoğun İşleri nedeni ile siteye giremediğini söyledi.
Bir süre daha aramızda olamayacağını belirtti.
Herkese bol bol selamı var.
ve a.s ALLAH yar ve yardımcısı olsun
momo- Uzman
-
Teşekkür Puanı : 20
Mesaj Puanı : 18711
5 sayfadaki 14 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14
Similar topics
» Özgül Sağdıç'a İletmek İstediğiniz SORULAR
» Özgül Sağdıç'tan Mesajlar - Ankara Buluşmasından Yazılı Kesitler
» Özgül Sağdıç'ı Görmek İstediğiniz Projeler ve Hakkında...
» Özel Mesajlar
» Mesajlar Hakkında(Uyulması Gerekenler)!..
» Özgül Sağdıç'tan Mesajlar - Ankara Buluşmasından Yazılı Kesitler
» Özgül Sağdıç'ı Görmek İstediğiniz Projeler ve Hakkında...
» Özel Mesajlar
» Mesajlar Hakkında(Uyulması Gerekenler)!..
5 sayfadaki 14 sayfası